Squadt
Our Services

What We Do

SQUADT specialiseert zich in het revalideren van mensen met sport- en orthopedische letsels. We helpen je graag doorheen je herstelproces, of het nu gaat om een klein spierletsel, een rug/nekprobleem of kraakbeenrevalidatie. You name it, we fix it, together. Dit voor zowel de recreatieve jogger als de doorwinterde (top-)sporter. Ook niet-sporters met een orthopedisch probleem, zoals een zware enkeldistorsie of een complexe fractuur zijn bij ons welkom om te revalideren. 

Op zoek naar een trainingsprogramma op maat voor jouw objectieven? Dan kan je bij onze physical coaches terecht. Krachttraining in functie van jouw doel of sport zitten ook in ons aanbod. Voor wie liever in groep sport, hebben we een uitgebreid scala aan groepslessen.

Heb je geen blessure maar wil je die liever te snel af zijn? We voeren een volledig wetenschappelijk onderbouwde blessurepreventie-screening uit en bieden je graag oefeningen en trainingen aan om die te voorkomen.

 

Sportkinesitherapie

Sportkinesitherapie

Revalideren van een sport- of orthopedisch letsel? We helpen zowel recreanten als (top)-sporters graag doorheen hun herstelproces. Onze werkmethode is gebaseerd op twee stevige pijlers : manuele therapie & uitgebalanceerde actieve revalidatie.

lees meer
Physical coaching

Physical coaching

Ben je een gedreven atleet die zijn sportprestaties naar een niveau hoger wil tillen? Of weet je totaal niet hoe te beginnen met het aanpakken van je conditie? Bij onze physical coaches kan je voor tal van doelen terecht. You name it, we coach it.

lees meer
Bedrijven

Bedrijven

Wat kan SQUADT betekenen voor jouw bedrijf? Het hoeft niet gezegd dat gezonde werknemers een must zijn, in de breedste zin van het woord. Ontdek de SQUADT bio age testen, workshops, keynotes en tal van activiteiten in (of voor) jouw bedrijf.

lees meer

SQUADT IS

Our Mission

Het is ons doel om mensen op een kwaliteitsvolle manier te revalideren na een fysiek letsel, te coachen om op een hoger niveau te geraken en te begeleiden in een gezonde levensstijl. We willen, als team, mensen zo goed mogelijk sensibiliseren en adviseren in hun fysieke gezondheid. Dit doen we voor zowel individuen, teams, federaties als bedrijven. We streven naar een optimale sfeer waar ruimte is voor de ontwikkeling en ontplooiing van onze patiënten, klanten en medewerkers. 

What does SQUADT stand for?
Squadt Mission

Instagram Feed

Active Yoga

Op zoek naar een rustige en toch dynamische manier om in groep of individueel aan je flexibiliteit en stabiliteit te werken? 


We are SQUADT and you can assemble a Smart & Quality Driven Team to be on top of your physical health. If you want to recover or maximise your physical health as a patient, a client, a sporter or top sporter, you are most welcome at our basecamp Windhoek 13!