Squadt
Our Services

What We Do

Sportkinesitherapie

Sportkinesitherapie

Revalideren van een sport- of orthopedisch letsel? We helpen zowel recreanten als (top)-sporters graag doorheen hun herstelproces. Onze werkmethode is gebaseerd op twee stevige pijlers : manuele therapie & uitgebalanceerde actieve revalidatie.

lees meer
Physical coaching

Physical coaching

Ben je een gedreven atleet die zijn sportprestaties naar een niveau hoger wil tillen? Of weet je totaal niet hoe te beginnen met het aanpakken van je conditie? Bij onze physical coaches kan je voor tal van doelen terecht. You name it, we coach it.

lees meer
Corporate Well-being

Corporate Well-being

Maak kennis met ons uniek SQUADT Corporate Wellbeing Concept. Gezonde werknemers zijn een must, in de breedste zin van het woord. We leggen de noden van de werknemers samen met de mogelijkheden van het bedrijf en bedenken een custom made programma. Een unieke SQUADT Bio Age test op jouw bedrijf? Het kan. Ontdek hier ons plan van aanpak en waaier aan mogelijkheden.

lees meer

Our Values

Our Mission

Het is ons doel om mensen op een kwaliteitsvolle manier te revalideren na een fysiek letsel, te coachen om op een hoger niveau te geraken en te begeleiden in een gezonde levensstijl. We willen, als team, mensen zo goed mogelijk sensibiliseren en adviseren in hun fysieke gezondheid. Dit doen we voor zowel individuen, teams, federaties als bedrijven. We streven naar een optimale sfeer waar ruimte is voor de ontwikkeling en ontplooiing van onze patiënten, klanten en medewerkers. 

Instagram Feed


We are SQUADT and you can assemble a Smart & Quality Driven Team to be on top of your physical health. If you want to recover or maximise your physical health as a patient, a client, a sporter or top sporter, you are most welcome at our basecamp Windhoek 13!