Squadt

Our Mission

“SQUADT wil op de meest kwaliteitsvolle manier mensen revalideren na een fysiek letsel, coachen om op een hoger niveau te geraken en begeleiden in een gezonde levensstijl. Ze ziet het als haar taak om zoveel mogelijk mensen te sensibiliseren en adviseren in hun fysieke gezondheid. SQUADT is er voor individuen, teams, clubs, federaties en bedrijven en biedt haar diensten, volgens de regels van een correcte ethiek, aan in een optimale sfeer waar ruimte is voor de ontwikkeling en ontplooiing van haar patiënten, klanten en medewerkers.”

What does SQUADT stand for?
Quality Results

Onze SQUADT Formules

Wat is de beste formule voor u ?

Squadt for you

Squadt for you

Revalidatie, Coaching en Blessure preventie voor de individuele sporter.

Lees meer
Squadt for your team

Squadt for your team

Revalidatie, Coaching en Blessure preventie voor uw team of vereniging.

Lees meer
Squadt for your company

Squadt for your company

SQUADT à la carte of een 360° doorlichting en begeleiding.  Haal het beste uit uw medewerkers!

Lees meer

SQUADT IS


Our Services

What We Do

De praktijk is gespecialiseerd in het revalideren van mensen met sport- en orthopedische letsels. Wij helpen u vlot en deskundig doorheen uw herstelproces, of dit nu gaat om een klein spierletsel, een rug/nekprobleem of een veel intensievere revalidatie zoals kruisband-, meniscus- of kraakbeenrevalidatie. Dit kan zowel bij de recreatieve jogger als bij de doorwinterde (top-) sporter. Natuurlijk worden ook niet-sporters met een orthopedisch probleem, zoals een zware enkeldistorsie of een complexe fractuur, adequaat begeleid en gerevalideerd. Mensen zonder blessure kunnen bij onze physical coaches terecht voor een programma op maat met hun eigen objectieven als doel. Ook voor een wetenschappelijk onderbouwde blessurepreventie-screening en -trainingen kunnen wij u van dienst zijn.
Daarnaast staan we met onze volledige crew klaar om uw team van de nodige revalidatie, coaching of preventie te voorzien of uw vereniging paramedisch bij te staan waar nodig. Dit kan zowel in ons basecamp als op verplaatsing op stabiele basis volgens ons SQUADT In House-concept of voor een eenmalig event via de SQUADT On Tour-formule.
 

To Recover

To Recover

Ons centrum is gespecialiseerd in het revalideren van mensen met sport- en orthopedische letsels. Onze werkmethode is gebaseerd op twee stevige pijlers : manuele therapie & uitgebalanceerde actieve revalidatie.

lees meer
To Improve

To Improve

Sporters zonder specifieke blessure of na de revalidatie van een blessure kunnen bij onze physical coaches terecht om hun prestaties te verbeteren en/of blessures te voorkomen. 

lees meer
To Prevent

To Prevent

Het adequaat revalideren van (sport-)letsels is een belangrijke taak, maar het voorkomen van al dan niet sportspecifieke problemen is zo mogelijk nog belangrijker.

lees meer

Active Yoga

Op zoek naar een rustige en toch dynamische manier om in groep of individueel aan je flexibiliteit en stabiliteit te werken? 


We are SQUADT and you can assemble a Smart & Quality Driven Team to be on top of your physical health. If you want to recover or maximise your physical health as a patient, a client, a sporter or top sporter, you are most welcome at our basecamp Windhoek 13!