Wil je graag meer info?

We komen graag vrijblijvend eens langs om ons SQUADT Corporate Wellbeing Concept toe te lichten. 

Corporate wellbeing

In jouw bedrijf stel je de gezondheid van je werknemers op de eerste plaats? Good, so do we. 
De wil naar een gezondheidsbeleid is er vaak, de weg ernaartoe is iets moeilijker. 
​We helpen je graag dit beleid mee op te stellen, maar ook de uitrol ervan zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Daarvoor hebben we ons SQUADT Corporate Wellbeing Concept uitgewerkt, waarbij maatwerk voor jouw bedrijf én jouw medewerkers centraal staat. Onze uitgebreide medische background en expertise gelden hierbij als unieke en stevige basis om een weldoordacht project op maat heel uitgebalanceerd uit te werken.

Concept

De sterkte van het SQUADT Corporate Wellbeing Concept ligt in het gegeven dat dit volledig op maat van het bedrijf én de medewerkers wordt uitgewerkt.
Hiervoor maken wij een analyse van de key-factors rond activiteitsgraad (Move), gezonde voeding (Eat) en mentale rust (Rest) van de medewerkers op verschillende levels. Dit combineren we met de policy, maar ook met de infrastructurele mogelijkheden, time management en voorziene budgettering van het bedrijf en zo veel meer.

Hierbij komen we met een duidelijke presentatie van de resultaten tot bij jullie op het bedrijf, om aan de hand daarvan een volledig voorstel op maat op tafel te leggen. Hierdoor zien we onder andere dat de activiteiten die worden uitgewerkt een draagvlak hebben bij de werknemers, waardoor de compliance om hierop in te gaan veel hoger ligt, gezien hun eigen inbreng.

Dit wordt al dan niet gekoppeld aan onze uniek uitgewerkte SQUADT Bio-Age test. Meer info?

Bio age test

We kennen allemaal onze kalenderleeftijd, maar wat is jouw fysieke leeftijd en vooral, je biologische leeftijd? Aan de hand van uitvoerige fysieke testen in combinatie met surveys over eet- en slaapgedrag berekenen we jouw Bio Age of die van jouw team. Zowel een overall bedrijfs-view als persoonlijke schema’s waar je concreet mee aan de slag kan, zijn hiervan het eindresultaat.

Dé ideale tool dus om je team te prikkelen om aan hun algemene gezondheid te werken, waarbij eenieder zijn persoonlijke doelstellingen aangereikt krijgt, inclusief programma's op maat!

  Meer info?

More news

SQUADT voor jouw bedrijf?

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen? Wil je graag meer informatie...

Ask us!