Physical Coaching

Ben je een gedreven atleet die zijn sportprestaties naar een niveau hoger wil tillen? Of weet je totaal niet hoe te beginnen met het aanpakken van je conditie? Bij onze physical coaches kan je voor tal van fysieke doelen terecht: sportgerichte krachttraining, core stabiliteit, cardio, algemene opbouw conditie,... You name it, we coach it.

Training op maat

Elk lichaam is uniek en heeft zo ook zijn eigen specifieke trainingen nodig. Afhankelijk van hoe gericht je wil werken, kan je ervoor kiezen om personal training te krijgen of in kleine groepjes. Beide zijn gericht op specifieke vragen/noden; kracht, core, stabiliteit, blessure preventie, … 
 • 1 on 1 trainingen
  • ​Blessurepreventie 
  • Conditie, kracht
  • Ademhaling bij sporters
 • Small group trainingen 
  • ​Blessurepreventie 
  • Conditie, kracht
 
Neem contact op met onze coach

Groepslessen

Op zoek naar motiverende groepslessen? Dan moet je onze Boost Your Balance of SQUADT up your Cycling groepslessen eens proberen. We streven ernaar om zo kwalitatief mogelijke groepslessen te organiseren (lees: de groepen zijn niet gigantisch) en toch zo persoonlijk mogelijk een oogje in het zeil te houden en je indien nodig te corrigeren. Altijd fijn om met een groep gemotiveerde mensen mee te sporten, toch? 

De opties:
 
 

Hybride Coaching

Hybride Coaching is een innovatieve benadering waarbij we de voordelen van personal training combineren met online begeleiding via onze specifieke app, met op maat gemaakte trainingsprogramma’s en coaching. Op deze manier krijg je “best of both worlds”. Je krijgt dus een oefenschema dat je thuis kan afwerken én waarmee je tijd bespaart. Om de zoveel tijd doe je een 1/1 sessie met je coach die ook altijd vanop afstand beschikbaar is voor jou via de app.

Waarom Kiezen Voor Hybride Coaching?
 • Personal Training: Tijdens de personal trainingssessies die 1-2x per maand plaats vinden, werkt de coach samen met jou op jouw specifieke behoeften en vooruitgang.
 • Flexibiliteit: We stellen een op maat gemaakt traject op dat je thuis of in de fitness kan verderzetten. Dit betekent dat je 24/7 toegang hebt tot je trainingsprogramma en begeleiding, ongeacht waar je bent.
 • Tijdsbesparend: Door de combinatie tussen personal training en online begeleiding spaar je tijd en verplaatsing uit, terwijl je toch persoonlijk contact behoudt.
Is hybride coaching iets voor jou? Wil je meer te weten komen over hoe deze aanpak jou kan helpen? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek in SQUADT, waar we je alle details kunnen laten zien en al je vragen kunnen beantwoorden. 

Boek hier een gratis intake:

In Waregem In Gent

Inspanningstesten en antropometrie

Meten is weten. Klinkt bekend in de oren? Terecht, want ook wij starten graag vanuit een gegronde basis om verdere fundamenten van jouw conditie op te bouwen. We meten dan ook graag de basics als lengte, gewicht en vetpercentage maar bepalen ook jouw trainingszones aan de hand van een lactaattest. Hierdoor weet jij heel specifiek wat je werkpunten en trainingszones (hartslagzones) zijn en kan je gericht trainen. We voeren zowel testen uit op de loopband als op de rollen in de praktijk. Je kan met andere woorden op je eigen fiets, de lactaattest uitvoeren: handig!  Onze lactaattesten

Trainingsschema's

Een trainingsschema op maat, al dan niet voor een specifiek doel. Wil je graag je eerste marathon lopen of onder jouw vorige triathlon tijd duiken? We got you. We koppelen dit graag aan een inspanningstest als kick-off van jouw persoonlijke plan. Een trainingsschema kan ook bestaan uit kracht-of blessure preventieve trainingen, afhankelijk van jouw noden.
  Onze trainingsschema's

Loopanalyse

Altijd al eens willen weten hoe jouw looppatroon er nu precies uitziet, waar aan kan gesleuteld worden of wat nog beter kan voor een topprestatie?
Voor zowel atleet, marathonloper, recreative loper of sporters waarin lopen aan te pas komt kan het interessant zijn om jouw looppatroon eens onder de loep te nemen!
Afhankelijk van jouw wens en/of niveau bieden wij 2 verschillende screenings aan.
  Meer info

More news

contacteer onze coach!

Heb je vragen, twijfels, of wil je graag eens horen hoe wij jouw aanpak zien?

Stel hier je vraag