Referenties

Onze Referenties

Goede persoonlijke begeleiding met zeer enthousiaste coaches! Aanrader ????‍♀️??‍♀️


Willen jullie via deze weg een grote dankjewel zeggen aan jullie team en in het bijzonder Karel mijn therapeut vr zijn geduld en grote inzet, dankzij hem ben ik al zeer veel verbeterd en al progressie gemaakt in spierkracht. We blijven verder doen .. ben zeer tevreden ?? groetjes Sophie Lefebvre


ik maak al 11 jaar gebruik van de diensten van squadt.Vooral de aquatherapie betekend heel veel voor de fysieke paraatheid in mijn dagelijkse leven.Ik dank dan ook Tilde die volgens mij een heel goede feeling heeft voor haar patiënten.grtjs.


super begeleiding en heel vriendelijke mensen ?


na mijn heupoperatie ( cam impingement)dacht ik dat ik nooit meer zou kunnen lopen. gelukkig kwam ik bij gauthier terecht, ik kreeg heel veel tips en oefeningen die ik in jullie praktijk mocht uitvoeren maar ook thuis bleef ik het nodige doen. In de praktijk leerde ik op technisch vlak ook beter lopen en naar stabilisatie, kracht, flexibiliteit, coördinatie werd er hard getraind. Nu kan ik met een gerust hart opbouwend terug trainen en krijg ik terug heel veel vertrouwen in mijn heupen. Toen het soms mentaal ook zwaar was, kreeg ik van gauthier ook de nodige steun. Zeker aan te raden dus ??


Uitstekende kinepraktrijk met de nodige apparatuur bij handen en een goede mix van jonge gedreven kinesisten en ervaren kinesisten. Ikzelf werd het afgelopen halve jaar met plezier geholpen door Tilde, die af en toe feedback kreeg van Vincent, en was hiervan heel tevreden.


Na heupblessure 6 maanden gerevalideerd bij Tilde en Gauthier. Zeer goed en intensief begeleid geweest. Opbouwen tot lopen is vlot verlopen door de vele oefeningen en de alter G loopband. Nu oefeningen meegekregen voor thuis. Kortom, zeer tevreden van het centrum en de werkkrachten!


Bedankt Manu !!! Een bekken blessure eind 2016 dwong me tot stoppen met sporten in de triatlon! Een serieuse domper, alle scans en veel specialisten gepasseerd maar niemand die me een oplossing of juiste diagnose kon geven!!! Vele maanden gingen voorbij zonder enige verbetering, integendeel. Toen werd ik aangesproken door Filip Speybroek die mij aanraadde van op gesprek te gaan bij Callewaert-Wemel. Na een duidelijk gesprek liet ik Manu weten, jij bent mijn laatste hoop op herstel/ betering. Meer dan een jaar later, uren van hard werken aan revalidatie, mentale babbels en opkrikkers, die meer dan nodig waren: Januari 2018. Manu stelde me vrij van kine en moest ik het op mezelf gaan proberen. Wel ik begon van nul terug aan mn lopen en fietsen en behaal nu weer resultaten om U tegen te zeggen!!! Bekken is onder controle en we kunnen weer STEVIG SPORTEN!!! Manu was mn laatste hoop en JA hij maakte zijn kwaliteiten waar!!! BEDANKT VOOR ALLES!!! Deze praktijk is een aanrader voor elke gedreven sporter Vriendelijke groeten Frederik Decoene
We are SQUADT and you can assemble a Smart & Quality Driven Team to be on top of your physical health. If you want to recover or maximise your physical health as a patient, a client, a sporter or top sporter, you are most welcome at our basecamp Windhoek 13!