Booking

Intake

In een vrijblijvend gesprek bepalen we samen met jou je persoonlijke doelen en bekijken we hoe we deze kunnen bereiken.

per sessie 0 €
Boek nu

1 op 1

Tijdens deze sessie wordt u gedurende 60min persoonlijk door uw coach begeleid. Hierbij wordt verder gewerkt op de doelen die u tijdens een intake samen bepaald hebt. 

per sessie 55 €
Boek nu

2 tot 4 personen

In een zelf samengesteld groepje van maximum 4 personen werkt u gedurende 60 minuten onder begeleiding van uw coach aan een gemeenschappelijk doel. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met een eventueel verschillend niveau en worden de oefeningen individueel aangepast. Er hoeft slechts 1 boeking gemaakt te worden per groep.

per sessie 66 €
Boek nu

"SQUADT is 'on top of physical health'! Wij zijn een team van sportkinesitherapeuten en physical coaches die jou van die vervelende blessure kunnen afhelpen. We coachen je daarnaast ook om op een hoger niveau te geraken en jouw doelen te bereiken! Wij zijn gespecialiseerd in het revalideren van sportblessures en orthopedische problemen. Met andere woorden: het revalideren van spierscheuren, revalidatie na knie/heup/enkel/rug/nek/schouder/... - operaties, voorste/achterste kruisband-scheuren in de knie, enkeldistorsies, schouderluxaties, maar ook met rug- en nekpijn kan je bij ons terecht."