SQUADT ON TOUR

Bent u de organisator van een tornooi, een wedstrijd of een ander event waar de nodige sportieve challenges worden aangegaan? Dan kunnen wij ons voorstellen dat u sterk begaan bent met zowel de fysieke gezondheid van de deelnemers als met de kwalitatieve service die u hen als organisator wenst te bieden.

Of bent u de coach of begeleider van een team dat een belangrijke wedstrijd op het programma heeft (binnen- of buitenland) en bent u niet zeker dat er adequate medische begeleiding voor handen is?

Wil u daarbij niks aan het toeval overlaten en dat liever in de handen leggen van ervaren professionals? Ons team kan u hierbij van dienst zijn door bijvoorbeeld in te staan voor de medische permanentie, een massage-stand te voorzien, de collectieve opwarming te verzorgen, of uw team te begeleiden…

Bij interesse, contacteer ons gerust, we werken graag iets uit op maat van uw event.


We are SQUADT and you can assemble a Smart & Quality Driven Team to be on top of your physical health. If you want to recover or maximise your physical health as a patient, a client, a sporter or top sporter, you are most welcome at our basecamp Windhoek 13!