Active Yoga

Op zoek naar een rustige en toch dynamische manier om in groep of individueel aan je flexibiliteit en stabiliteit te werken? 

Squadt for your team

Naast de begeleiding van de individuele recreatieve sporter tot de top-atleet, hebben wij als centrum intussen ook al heel veel expertise en know-how opgebouwd in het begeleiden van volledige teams. Dit vergt natuurlijk een heel andere aanpak dan bij een individu, waardoor de meerwaarde van een ervaren centrum voor uw team of federatie van groot belang is.
Wij kunnen uw team begeleiden op het vlak van revalidatie, van blessurepreventie of bij het optimaliseren van hun prestaties op verschillende vlakken. Een combinatie van deze facetten behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.
In samenspraak met de verantwoordelijke van uw team, kunnen wij zaken aanbieden bij ons in ons Basecamp, of kan dit onder onze formule “SQUADT In House” ook op locatie.
Voor meer info zijn wij vanzelfsprekend steeds ter beschikking.

Referenties

SQUADT ON TOUR

Bent u de organisator van een tornooi, een wedstrijd of een ander event waar de nodige sportieve challenges worden aangegaan?

Ontdek meer

We are SQUADT and you can assemble a Smart & Quality Driven Team to be on top of your physical health. If you want to recover or maximise your physical health as a patient, a client, a sporter or top sporter, you are most welcome at our basecamp Windhoek 13!