Active Yoga

Op zoek naar een rustige en toch dynamische manier om in groep of individueel aan je flexibiliteit en stabiliteit te werken? 

Squadt for your team

Naast de begeleiding van de individuele recreatieve sporter tot de top-atleet, hebben wij als centrum intussen ook al heel veel expertise en know-how opgebouwd in het begeleiden van volledige teams. Dit vergt natuurlijk een heel andere aanpak dan bij een individu, waardoor de meerwaarde van een ervaren centrum voor uw team of federatie van groot belang is.
Wij kunnen uw team begeleiden op het vlak van revalidatie, van blessurepreventie of bij het optimaliseren van hun prestaties op verschillende vlakken. Een combinatie van deze facetten behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.
In samenspraak met de verantwoordelijke van uw team, kunnen wij zaken aanbieden bij ons in ons Basecamp, of kan dit onder onze formule “SQUADT In House” ook op locatie.
Voor meer info zijn wij vanzelfsprekend steeds ter beschikking.


To Recover

Het is u als coach of verantwoordelijke van een Team niet vreemd dat er zich af en toe wel eens blessures voordoen in uw groep, dit is nu eenmaal inherent aan sport.

Wil u dan graag beroep doen op een centrum met de nodige kennis, ervaring, infrastructuur en mogelijkheden en heeft u liever een vaste partner voor elke vorm van sportmedische revalidatie in plaats van communicatie te moeten voeren met 6 verschillende instanties voor 8 atleten?

Heeft u liever één vast aanspreekpunt voor een snelle opvang of doorverwijzing naar één van onze vele externe partners in het sportmedisch landschap?

Dan kunnen wij met plezier uw partner zijn voor een snelle doch professionele aanpak van elk letsel, met bijhorende rechtstreekse en open communicatie.

To Improve

Bent u als coach of verantwoordelijke van een Team op zoek naar een partner die u kan bijstaan in enkel facetten van de sportieve begeleiding? Zijn er onderdelen waarvoor u extra ondersteuning kan gebruiken om enkele van uw atleten of de volledige groep naar een hoger niveau te brengen?

Ook rond dit item werken wij reeds met heel veel teams samen om op regelmatige tijdstippen trainingen te begeleiden rond core-stability, algemene krachttrainingen, specifieke running-drills of andere contrete noden.
Laat ons gerust weten waarin u extra support kan gebruiken.

Aarzel niet om contact op te nemen om hiervoor iets op maat uit te werken.

To Prevent

Bent u zich als coach of verantwoordelijke van een Team duidelijk bewust dat blessures gebeuren, maar dat er voldoende mogelijkheden zijn om daar een groot deel van te vermijden?

Bent u ook eerder van het principe: “Liever voorkomen dan genezen!”?

Beseft u als geen ander dat het niet beschikbaar zijn van één of meerdere spelers of atleten een serieuse sportieve aderlating kan zijn?

Dan kunnen wij zeker iets betekenen voor u en in samenspraak met u een op maat uitgewerkt voorstel opmaken, van sportspecifieke preventie-screening tot het volledig op poten zetten van een volwaardig preventie-programma.A.A. uit Kortrijk

A.A. uit Kortrijk

Goede intake --> voldoende tijd om na te gaan wat er aan de hand is. Leuke opbouw en variatie in oefeningen. Goed materiaal maar ook uitleg hoe je oefeningen thuis kan doen ''met een oude voetbalsok''.
Onze Referenties

SQUADT ON TOUR

Bent u de organisator van een tornooi, een wedstrijd of een ander event waar de nodige sportieve challenges worden aangegaan?

Ontdek meer

We are SQUADT and you can assemble a Smart & Quality Driven Team to be on top of your physical health. If you want to recover or maximise your physical health as a patient, a client, a sporter or top sporter, you are most welcome at our basecamp Windhoek 13!