Squadt For Your Company

In uw bedrijf stelt u de GEZONDHEID van uw collega’s op de eerste plaats?

Is er in uw bedrijf voldoende ondernemingszin om samen MEER te BEWEGEN, maar komt u niet tot het gewenste resultaat?

Bent u op zoek naar de ideale partner om de VITALITEIT in uw bedrijf een serieuze boost te geven of naar initiatieven om personeel aan te trekken of te behouden in THE WAR FOR TALENT?

Zoekt u mogelijkheden om uw personeel meer te ENGAGEREN voor uw bedrijf?

Heeft uw bedrijf te kampen met een te groot CHRONISCH ABSENTEÏSME en wilt u er alles aan doen om dit in de toekomst te vermijden?

Dan is SQUADT for Your Company beslist iets voor uw bedrijf!

We creëren voor uw bedrijf een compleet programma op maat.

Contacteer ons en wij werken dit uit voor u!


Referenties


Zit-Sta bureau's in de lift

Zit-Sta bureau's in de lift

Read More

Corporate 360°

We bouwen aan een gezondheidsprogramma waarin alle facetten van ons leven aan bod komen: Move – Eat – Rest – Play. Dit doen we het liefst in communicatie met enkele collega’s uit uw bedrijf. We zorgen dat iedereen, ongeacht het fitheidsniveau, aan bod kan komen en elkaar motiveert om steeds fitter te worden!

Contacteer Ons

À La Carte

Voor elk budget moet het mogelijk zijn om de gezondheid van je collega’s hoog op de agenda te zetten. Zit een uitgebreid programma er nog niet in voor dit jaar? Denk aan de toekomst en start nu met een select aantal gezondheidsactiviteiten op uw bedrijf!

Contacteer Ons


Kantoorklachten ?

Last van kantoorklachten en lome werknemers ?

Lees verder


SQUADT IN HOUSE

U bent op zoek naar een professionele individuele begeleiding of eerder naar het optimaal bijsturen van uw team, maar u zou een dergelijke service liever in eigen huis organiseren?

Ontdek meer

We are SQUADT and you can assemble a Smart & Quality Driven Team to be on top of your physical health. If you want to recover or maximise your physical health as a patient, a client, a sporter or top sporter, you are most welcome at our basecamp Windhoek 13!