Testdagen bij Callewaert-Wemel op 2 & 3 juli

Testdagen bij Callewaert-Wemel op 2 & 3 juli

Tijdens het weekend van 2 & 3 juli organiseren wij vanuit SQUADT enkele testmomenten om het brede publiek kennis te laten maken met 2 nieuwe en veelbelovende items binnen de sportmedische wereld: de EXO L Brace en Sportkompas.

De revolutionaire enkelbrace EXO-L komt als geroepen voor mensen die vaak hun enkel omslaan of sporters die geremd worden in hun sport door een instabiele enkel.

 Deze brace is vernuft in zijn eenvoud en volledig op maat gemaakt op basis van een 3D-scan. Hij biedt ondersteuning precies op het moment dat de enkel dreigt te verzwikken, maar garandeert voor het overige een volledige bewegingsvrijheid. De enkelband bootst de menselijke anatomie na en blokkeert volgens het principe van een autogordel één specifieke beweging die voorkomt dat een blessure ontstaat. Naast het feit dat de EXO-L als enige brace op de markt de bewegingsvrjiheid van de enkel bewaart, heeft de brace ook een heel hoge duurzaamheid en is er in tegenstelling tot andere oplossingen geen wrijving van tape of brace in de schoen.
Tijdens het weekend van 2 en 3 juli kan vrijblijvend een scan van de enkel gemaakt worden en kan deze comfortabele brace op verschillende mogelijkheden getest worden zodat u kan ervaren hoe de brace aanvoelt. Tijdens dit event geldt een exceptionele event-korting.
Voor meer info of inschrijvingen kan u terecht bij Evelyn via evelyn@squadt.be

Naast de voorstelling van de Exo L brace wordt ook Sportkompas aan u voorgesteld door onze physical coach. Deze talent-detectietest heeft als doel kinderen van 6 tot 12 jaar te stimuleren om aan sport te doen en ook aan het sporten te blijven.
Uit onze ervaring horen wij regelmatig dat kinderen pas op latere leeftijd beseffen dat ze de verkeerde sportkeuze gemaakt hebben. Aan de hand van een testbatterij van 12 testen kunnen wij advies geven bij welke sport hun specifieke talenten het best aanleunen, waardoor ze reeds op jonge leeftijd de juiste sport kiezen en zo hun kans op succeservaring binnen die specifieke sport verhogen.
Samengevat biedt Sportkompas richtinggevend advies voor een bepaalde sportdiscipline waardoor het kansen biedt om sporttalent beter te ontwikkelen.
Tijdens de testdagen krijgen kinderen aan de hand van verschillende testen (flexibiliteit, kracht, coördinatie en snelheid) een rapport met advies over welke sport het meest aanleunt bij hun specifieke talent. Wie meer info over deze testen wenst, of zich wenst in te schrijven, kan hiervoor mailen naar davy@squadt.be

We kijken er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen tijdens onze testdagen (2-3 juli)!
 
Team SQUADT
lees meer
Vacature medewerker secretariaat (m/v)

Vacature medewerker secretariaat (m/v)

lees meer


Impower your breaths

Impower your breaths

Ademhalingstraining bij sporters of Post-Covid: Voor wie, wat, waar,...

lees meer

Begin je met hardlopen? 6 tips om blessures te voorkomen!

Begin je met hardlopen? 6 tips om blessures te voorkomen!

lees meer

Waarom iedereen (eens) yoga zou moeten doen

Waarom iedereen (eens) yoga zou moeten doen

lees meer

Pre-season soccer trainingen

Pre-season soccer trainingen

Het voetbalseizoen 2017-2018 loopt nog maar net op zijn einde of de volgende seizoensvoorbereiding dient zich reeds stilaan aan.

lees meer

Christophe Lepoint (kvk) : vlot herstel

Christophe Lepoint (kvk) : vlot herstel

De revalidatie verloopt voorspoediger dan vooropgesteld.

lees meer

Gary Kagelmacher

Gary Kagelmacher

Ik werk hier elke dag heel hard.

lees meer

Bekijk alle artikels

We are SQUADT and you can assemble a Smart & Quality Driven Team to be on top of your physical health. If you want to recover or maximise your physical health as a patient, a client, a sporter or top sporter, you are most welcome at our basecamp Windhoek 13!